Woonwinkel in de buurt

Leuke woonwinkel in de buurt TuinWereld Dordrecht tuincentrumBen je op zoek naar een woonwinkel in de buurt van Dordrecht? Dan ben je bij TuinWereld Dordrecht aan het juiste adres! Wij hebben een woonwinkel met de laatste trends voor sfeer en wonen. Houd je van goudtinten of ben je toch liever van het zilver, ga je voor klassiek of modern? In onze woonwinkel kom je het allemaal tegen. Het is ook niet voor niets dat wij op onze afdeling sfeer & woonartikelen constant blijven vernieuwen en jouw van nieuwe inspiratie blijven voorzien. Onze sfeer en interieur experts doen elk seizoen weer hun best om de leukste woonaccessoires aan te bieden en helpen jou daarom ook erg graag. Klik hieronder op jouw regio om meer te lezen over onze woonwinkel. 

Leuke woonwinkel in de buurt bezoeken

Naast een leuke woonwinkel zijn wij een compleet tuincentrum. Bij TuinWereld Dordrecht kun je terecht voor de mooiste kamerplanten, tuinplanten, tuinmeubelen, tuingereedschap maar ook hebben wij een bloemenwinkel en dierenwinkel en nog veel meer! Een bezoekje bij ons is echt een beleving. De sfeer in het tuincentrum is gemoedelijk en halverwege vind je ons heerlijke restaurant. Voor een leuke en goede lunch in Dordrecht kunnen we je zeker een bezoekje aanraden. In ons restaurant 'Wereld in de Tuin' hebben we diverse lekkere broodjes maar kun je uiteraard ook terecht voor een goede bak koffie met een heerlijk gebakje. Naast deze lekkernij kun je bij ons ook een high tea houden of zelfs een high wine. Kom langs in ons complete tuincentrum waarbij ons vakkundig personeel klaar staat om je te voorzien van het beste advies. Selecteer hieronder jouw regio en kom meer te weten over ons tuincentrum bij u in de buurt.

Tuinwereld Dordrecht
Provincialeweg 4-A 
3319LH Dordrecht
dordrecht@tuinwereld.nl

Routebeschrijving maken

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en maak kans op een cadeaubon

Meld je nu aan en ontvang maximaal 1x per week onze digitale nieuwsbrief. Iedere maand maak je als nieuwsbrief abonnee kans op een cadeaubon van TuinWereld Dordrecht ter waarde van 25 euro! 
Gegevens slaan we secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.