Tuincentrum

Op zoek naar een compleet tuincentrum in de buurt? Kom dan naar Tuinwereld Dordrecht. Hier kun je onder andere terecht voor de mooiste kamerplanten, tuinplanten, tuinmeubelen, tuingereedschap maar ook hebben wij een bloemenwinkel, woonwinkel en dierenwinkel en nog veel meer! Tijdens het bezoek een pauze nodig? Halverwege vind je ons restaurant 'Werelds in de Tuin' waarbij je terecht kan voor heerlijke broodjes, lekkere koffie met gebak, een high tea en zelfs een high wine. Kom langs in ons complete tuincentrum waarbij ons vakkundig personeel klaar staat om je te voorzien van het beste advies. Selecteer hieronder jouw regio en kom meer te weten over ons tuincentrum bij u in de buurt.

Compleet tuincentrum Tuinwereld Dordrecht

Compleet tuincentrum met groot assortiment

Kom je langs in ons tuincentrum, dan zal het je verbazen hoe compleet dit tuincentrum eigenlijk is. We hebben een groot assortiment, dus zul je altijd vinden waar je naar op zoek bent. Mocht je iets niet direct kunnen vinden, dan kun je ons vakkundige persoon vragen om hulp. Zij kunnen je onder andere adviseren over jouw hond, kat, knaagdieren, vissen of vogels, maar ook welke plant er geschikt is voor bij jou thuis. Zo hebben we namelijk een groot assortiment aan de mooiste kamerplanten, tuinplanten. tuinmeubelen, tuingereedschap maar hebben we ook een trendy woonwinkel, een bloemenwinkel met de mooiste en kleurrijke bloemen en nog veel meer.

Bezoek tuincentrum TuinWereld Dordrecht voor een dagje uit

Een ochtend of middag langs gaan bij TuinWereld Dordrecht voelt echt als een dagje uit. Zo hebben wij namelijk een een overheerlijke lunchroom, genaamd 'Wereld in de Tuin'. Hier kun tijdens het rondlopen en winkelen even tot rust komen en genieten van de beste broodjes, drankjes en nog veel meer. Zo kun je bij ons namelijk een high tea organiseren en wordt er zelfs regelmatig een high wine georganiseerd. Mocht dat allemaal net even teveel zijn, dan kun je uiteraard ook gewoon even komen genieten van een lekker en verdiend bakje koffie en een heerlijk gebakje. Kortom, niet alleen het tuincentrum zorgt voor een mooie beleving, ook zelfs onze lunchroom. Zoals aangegeven is een bezoekje aan TuinWereld Dordrecht echt een dagje uit. Kom gewoon eens langs en ervaar het zelf. Parkeren bij ons is gratis, dus je hebt in principe niets te verliezen. Wij hopen je snel te mogen begroeten en helpen bij TuinWereld Dordrecht.

Tuinwereld Dordrecht
Provincialeweg 4-A 
3319LH Dordrecht
dordrecht@tuinwereld.nl

Routebeschrijving maken

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en maak kans op een cadeaubon

Meld je nu aan en ontvang maximaal 1x per week onze digitale nieuwsbrief. Iedere maand maak je als nieuwsbrief abonnee kans op een cadeaubon van TuinWereld Dordrecht ter waarde van 25 euro! 
Gegevens slaan we secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.