Bloemenwinkel in de buurt

Bloemenwinkel in de buurt van Dordrecht bloemen boeket kleurrijkWil je bloemen kopen in een mooie bloemenwinkel in de buurt? Kom dan eens langs bij TuinWereld Dordrecht. Door de vrolijke kleuren, heerlijke geuren en prachtige uitstraling, kunnen bloemen een huis echt enorm opfleuren. Het hele jaar door kun je bij onze bloemenwinkel terecht voor de mooiste bloemen, bloemstukken en boeketten. Heb je een bruiloft, een verjaardag of wil je jouw geliefde verrassen? Dan ben je mij TuinWereld Dordrecht aan het juiste adres. Maar ook voor elegante doch eervolle rouwstukken kun je bij ons goed terecht. 

Bloemenwinkel bezoeken nabij Dordrecht

Naast een leuke en sfeervolle bloemenwinkel zijn wij ook een compleet tuincentrum. Zo hebben we bij TuinWereld Dordrecht een groot assortiment aan de mooiste kamerplanten, tuinplanten. tuinmeubelen, tuingereedschap maar hebben we ook een trendy woonwinkel, een dierenwinkel en nog veel meer. Een dagje bij ons tuincentrum in Dordrecht is echt een beleving. Een bezoekje aan onze lunchroom 'Wereld in de Tuin' is zeker de moeite waard. Zo hebben we diverse lekkere broodjes en gebakjes, de lekkerste koffie van de regio en kun je bij ons zelfs een high tea of high wine doen. Kortom, voor een geheel dagje uit, ben je bij tuincentrum TuinWereld Dordrecht aan het juiste adres. Klik hieronder op jouw regio om meer informatie te krijgen over ons tuincentrum en bloemenwinkel bij jou in de buurt. Tot snel!

Tuinwereld Dordrecht
Provincialeweg 4-A 
3319LH Dordrecht
dordrecht@tuinwereld.nl

Routebeschrijving maken

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en maak kans op een cadeaubon

Meld je nu aan en ontvang maximaal 1x per week onze digitale nieuwsbrief. Iedere maand maak je als nieuwsbrief abonnee kans op een cadeaubon van TuinWereld Dordrecht ter waarde van 25 euro! 
Gegevens slaan we secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.